Dorhout Mees Mini Masters

20jun2019

Voor het eerst organiseren wij de Dorhout Mees Mini Masters. Een 18-holes wedstrijd waarbij u in de baan wordt verwend met culinaire hoogstandjes. De aankleding en de aansluitende feestavond zijn helemaal uitgewerkt in het thema.

Vanaf 12:00 uur

50,- p.p.

“Matching business with pleasure!” U golft, geniet tussendoor van onze culinaire verzorging en tegelijkertijd breidt u uw netwerk uit. Dus kom ook dit jaar naar de Mini Masters!

Uniek golfevenement

Dit jaar wordt er gezorgd voor afwisselende en spectaculaire thema’s. Ontvangst is in het Golfcafé en vervolgens gaat de wedstrijd van start. Op elke wedstrijddag worden er heerlijke gerechten geheel in de stijl van het thema op 3 plaatsen in de baan geserveerd. U kunt aan dit golfevenement meedoen voor € 50,- p.p.p.d. en samen met uw gasten vormt u een team. De samenstelling mag iedere wedstrijddag veranderd worden. Indien u alleen wilt komen is dit geen enkel probleem. Tijdens dit toernooi wordt er ook rekening gehouden met uw speelniveau. Er zijn twee handicapcategorieën waarin u wordt ingedeeld, 0-19.9 of 20-36.

Dorhout Mees Mini Masters 

Donderdag 20 juni 2019

12:00 uur: ontvangst

12:15 uur: 18-holes shotgun wedstrijd

17:00 uur: borrel + Summergrill + prijsuitreiking

Deze golfcompetitie mag u niet voorbij laten gaan. Wij verwelkomen u graag op de Mini Masters!