Dorhout Mees Masters

10okt2019

De legendarische Dorhout Mees Masters. Een 18-holes wedstrijd waarbij u in de baan wordt verwend met culinaire hoogstandjes. De aankleding en de aansluitende feestavond zijn helemaal uitgewerkt in het thema.

Vanaf 11:00 uur

100,- p.p.

“Matching business with pleasure!” U golft, geniet tussendoor van onze culinaire verzorging en tegelijkertijd breidt u uw netwerk uit. Dus kom ook dit jaar weer naar de Masters!

Uniek golfevenement

Dit jaar wordt er weer gezorgd voor afwisselende en spectaculaire thema’s. Ontvangst is in het Golfcafé en vervolgens gaat de wedstrijd van start. Op elke wedstrijddag worden er heerlijke gerechten geheel in de stijl van het thema op de baan geserveerd. U kunt aan dit golfevenement meedoen voor € 100,- p.p.p.d. en samen met uw gasten vormt u een team. De samenstelling mag iedere wedstrijddag veranderd worden. Indien u alleen wilt komen is dit geen enkel probleem. Tijdens dit toernooi wordt er ook rekening gehouden met uw speelniveau. Er zijn twee handicapcategorieën waarin u wordt ingedeeld, 0-19.9 of 20-36.

‘The Green Jacket’

Naast een ontspannen en gezellige dag zorgen we ook voor het nodige wedstrijdelement. Er zijn in de twee handicapcategorieën namelijk diverse prijzen te winnen. Er is een dagprijs én een toernooiprijs. Maar dat is nog niet alles, naast deze prachtige prijzen wordt tijdens de Business Golfdag de winnaar bekend gemaakt van ‘The Green Jacket’.

 

Dorhout Mees Masters 

Donderdag 10 oktober 2019

11:00 uur: ontvangst

11:45 uur: afslag winnaar Green Jacquet 2018

12:15 uur: 18-holes shotgun wedstrijd

17:00 uur: borrel + Oktoberfest BBQ + prijsuitreiking /  bekendmaking Green Jacquet winnaar 2019!

Deze golfcompetitie mag u niet voorbij laten gaan. Wij verwelkomen u graag op de Masters!