Dorhout Mees Masters

“Matching business with pleasure!” U golft, geniet tussendoor van onze culinaire verzorging en tegelijkertijd breidt u uw netwerk uit. Dus kom ook dit jaar weer naar de Masters!

Uniek golfevenement

Dit jaar wordt er weer gezorgd voor afwisselende en spectaculaire thema’s. Ontvangst is in het Golfcafé en vervolgens gaat de wedstrijd van start. Op elke wedstrijddag worden er heerlijke gerechten geheel in de stijl van het thema op de baan geserveerd. U kunt aan dit golfevenement meedoen voor € 150,- p.p.p.d. en samen met uw gasten vormt u een team. De samenstelling mag iedere wedstrijddag veranderd worden. Indien u alleen wilt komen is dit geen enkel probleem. Tijdens dit toernooi wordt er ook rekening gehouden met uw speelniveau. Er zijn twee handicapcategorieën waarin u wordt ingedeeld, 0-19.9 of 20-36.

‘The Green Jacket’

Naast een ontspannen en gezellige dag zorgen we ook voor het nodige wedstrijdelement. Er zijn in de twee handicapcategorieën namelijk diverse prijzen te winnen. Er is een dagprijs én een toernooiprijs. Maar dat is nog niet alles, naast deze prachtige prijzen wordt tijdens de Business Golfdag de winnaar bekend gemaakt van ‘The Green Jacket’.

Geen evenement gevonden

Deze golfcompetitie mag u niet voorbij laten gaan. Wij verwelkomen u graag op de Masters!